Recomanació d'activitats

Ara que ja estem de ple a l’estiu, que el temps acompanya i que, en general, tots tenim més temps disponible (vacances, horari intensiu….), penso que val la pena aprofitar i gaudir de tota una varietat d’activitats relacionades amb Àsia, i a les què, durant l’hivern, malauradament no hem pogut assistir…

A continuació he fet un recull de les què es faran durant aquest proper mes a Casa Àsia, i que penso poden ser interessants.

Cicle de cinema oriental, en el què es projecten pel·lícules asiàtiques durant el mes de juliol. Es fan totes en dissabte, a les 19:30h.

– Tampoc cal oblidar que és “L’any Kurosawa” i que hi ha el seu cicle de projeccions.

– A part, el Clubasia ha organitzat activitats per tots els gustos, en les què destaco:

Demostració d’Aikido

Taller de facioteràpia

Qi gong del bambú

La técnica japonesa de Raku

– Finalment, avançar-vos que el dia 14 de juliol, a les 18:00 hores, a la sala Samarcanda de Casa Àsia a Barcelona, es farà la presentació del llibre “Amarillo Pasión”, de l’autor José Luís García-Tapia, conseller econòmic i comercial d’Espanya a Hong Kong. En aquest llibre es mostra una visió peculiar de diversos aspectes de la Xina: la seva cultura, història, relacions socials, política i tradicions. No és un escrit només acadèmic sinó també personal, que pot resultar de gran interès per a totes les persones que desitgin conèixer aquest país més a fons. A més, la presentació comptarà amb la presència de Rosa Maria Calaf, presidenta del Centre Internacional de Premsa de Barcelona i la presentació anirà a càrrec de Rafael Bueno, director de política i societat de Casa Àsia. Espero veure-us allà….

Bé, ja no hi ha excuses: ara és qüestió d’organitzar-se. Espero que ens hi anem trobant… Feliç juliol!!