Més activitats pel nou curs

Amb l’inici del nou curs, permeteu-me que comenci, altre cop, recomanant-vos algunes activitats relacionades amb el món d’Àsia:

– Un any més, s’està duent a terme a Barcelona, una nova edició del Festival Àsia, que tindrà lloc fins al 26 de setembre. Durant aquests dies, podreu gaudir de tot un ampli ventall de propostes, d’alta qualitat, que comparteixen cartell amb iniciatives de les comunitats asiàtiques instal·lades al nostre país. A més, per als nou-vinguts, a la web del festival, no només trobareu tota la informació d’aquest any (programa, entrades, etc.) sinó que podreu fer-vos també una idea de com han estat les edicions anteriors.

– Pels que us agradi el cinema asiàtic, i si us agrada el cinema “especial”, com pot ser nord-coreà, sapigueu que el passat 4 de setembre, dins del marc de l’exposició “Corea del Nord, el pes de la història”, es va començar un cicle anomenat “Cuentos de Corea del Norte”, amb relats que descriuen la vida quotidiana dels habitants d’aquest país.

– A nivell econòmic, no es pot obviar la conferència internacional “Asia connections 2010: colaboraciones provechosas en Asia”, on líders mundials de negocis es reuniran a Sant Cugat, el proper 21 de setembre, per debatre qüestions tan complexes com els costos d’optimització, externalització, deslocalització i noves tendències en els mercats asiàtics.

– Finalment, un apunt cultural: la presentació social de la l’Associació Cultural de Mongòlia. Durant la mateixa, es farà un passi d’un documental, així com una exhibició de vestimenta tradicional i degustació de plats típics del país.

De moment, això és tot. Properament, més….