Comença l'octubre amb més activitats

Aquesta tardor el Centre Cívic Sagrada Família oferirà un cicle de cinema de terror de Kiyoshi Kurosawa. A més, projectarà un documental de Fatih Akin sobre Istambul, organitzarà activitats sobre costums i creences xineses, així com tallers de manualitats japoneses. Podreu trobar els dies, llocs i hores de cada activitat en el programa.

A part d’això, el proper 5 d’octubre, en el marc del Cicle de Pensament i religió de Casa Àsia i del IX Congrés internacional d’Ontologia, Casa Àsia organitza una taula rodona en la què filòsofs i intel·lectuals de reconegut prestigi internacional d’Àsia i d’Europa, reflexionaran sobre els trets rellevants de la filosofia i de les tradicions culturals d’Orient i Occident.

Més relacionat amb l’economia, el 7 d’octubre es celebrarà a Madrid la Jornada “Diàleg Xina-Iberoamèrica: socis en un nou ordre mundial?”. Les ponències es centraran en les relacions de Xina i Iberoamèrica en els darrers temps, en els què s’han convertit en els principals motors de la recuperació econòmica, en detriment dels tradicionals vincles nord-sud.

Finalment, i dedicat als cinèfils, Casa Àsia participa en la nova edició del Festival “El ojo cojo” com a seu de les projeccions en concurs. Es tracta d’una selecció de cinema documental, curts i llargs de ficció dels darrers anys, que mostren realitats diverses des de tots els punts del continent asiàtic. Les sessions es duran a terme entre el 8 i 11 d’octubre, segons s’indica en el programa corresponent.

De moment, això és tot. Properament, més….