XVI Fòrum d'Inversió ACC1Ó. Més que projectes, oportunitats de negoci

There has never been a better time és el títol de la ponència inaugural del XVI Fòrum d’Inversió d’aquest 2010, per part del Sr. Ross Ahlgren, soci director de Kreos Capital, el major venture debt d’Europa (més de 2 bilions invertits en 250 empreses en 14 països).

Ara més que mai, en la situació econòmica actual, l’emprenedoria pren força com a eina de creixement, progrés i creació de llocs de treball. Alhora, i com a resultes d’aquesta mateixa situació, els emprenedors pateixen, tant o més que ningú, la manca de liquiditat per iniciar o expandir els seus negocis, tant a Catalunya com a nivell internacional. En aquest sentit, es fa imprescindible ampliar al màxim el ventall de possibilitats a nivell financer. Res millor, doncs, que posar en contacte, en un sol lloc – i moment – a inversors i emprenedors, per tal de: trobar finançament, generar relacions comercials a llarg termini i ampliar la xarxa de contactes.

Entre els inversors que ja s’han apuntat al Fòrum d’Inversió, trobem:

 • Active Venture Partners
 • Alta Partners Capital
 • BCN EMPREN SCR, SA
 • BNP PARIBAS
 • cabiedes & partners
 • D’ALEPH INICIATIVAS Y ORGANIZACIÓN, SA
 • Edap2007, SL
 • Grupo Intercom
 • Highgrowth Partners SGECR, SA
 • INNOVA31 SCRRS, SA
 • Inverpyme SCR de Régimen Común, SA
 • Ona Capital Privat SCR de R.S., SA
 • Reus Capital de Negocis SCR RC, SA
 • Ysios capital partners

 

A més, durant el Fòrum d’Inversió també es podrà establir contactes amb un gran nombre de Business Angels (que provenen de les Xarxes d’Inversors Privats) i participar en les sessions de networking dinamitzat

Finalment, les dades “logístiques”:  dimecres, 20 d’octubre, de 9 a 14 hores, auditori AXA (Avinguda Diagonal, 547, Barcelona). La inscripció es pot fer a través de la web d’ACC1Ó

De moment això és tot. Fins aviat,…