Més activitats, poesia i lectura

El proper 18 d’octubre al matí, a Barcelona, l’Associació per les Nacions Unides a Espanya (ANUE), amb la col·laboració de Casa Àsia, organitza el seminari “La visió de les Nacions Unides sobre la presència d’actors no estatals en les relacions internacionals contemporànies”. L’acte serà inaugurat pel vicepresident de l’ANUE, Sr. Xavier Pons Ràfols i per la Sra. Roser Clavell, viceconsellera de Relacions Exteriors de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, participaran com a ponents, entre d’altres: Noé Comago, Pierre Calame, Carles Jiménez, Brian Hocking, Fiona Holland,. Olga MArtín Ortega i José Luís Rodríguez Villasante. L’assistència és gratuïta però cal confirmar abans!.

Dies més tard, pels amants de la poesia, hi haurà la presentació de la traducció del llibre “Wen Fu, Prosopoema de l’art de l’escriptura”. En aquest acte, que es farà el 21 d’octubre, a les 19 hores, a Madrid, la sinòloga i poeta Pilar Gonzàlez España, professora titular de llengua i cultura xinesa a la UAM, presentarà a Casa Àsia la seva traducció i estudi de la l’obra de Lu Ji.

Finalment, per tots aquells que, com jo, sigueu seguidors del periodista David Jiménez, el proper 21 d’octubre a Barcelona, i el 28 del mateix mes a Madrid, es presentarà el seu nou llibre “El botones de Kabul”. Aquest darrer llibre s’inspira en la seva experiència com a corresponsal de guerra, recreant personatges i fets reals, per descriure una colpidora història d’amistat, amor i lleialtat en un país enfonsat en la pobresa i la violència.

De moment, això és tot. Properament, més….