Algunes activitats pels propers dies…

Podem començar molt bé el Pont de Tots Sants amb una visita a la XVI edició del Saló Manga, que es durà a terme a La Farga, a l’Hospitalet de Llobregat, els propers 29 a 31 d’octubre i 01 de novembre. Casa Àsia participa de manera directa i, per primer cop, amb estand propi, organitzant tot un programa d’activitats entre les que destaquen: presentacions, tallers de sumi-e i origami, un concert de música japonesa i una taula rodona a càrrec del grup de recerca de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Vigo.

Després, el 03 i 08 de novembre, l’Escola de Bambú de Casa Àsia organitza un taller i una actuació al Centre Cívic la Sedeta (a Barcelona). Concretament, el dia 03 es farà un taller de màscares de l’òpera de Pekín, a càrrec de Sushan Qu, i el 08, un recital de mantres i poesia en sànscrit, hindi i urdu, acompanyat de dansa i música, per part de Deepti Golanj i Sheri Ahmed.

Pel dia 04 de novembre, podem assistir una conferència sobre “la història i tresors de la ruta de la seda”. Serà a càrrec de Susan Wittfield, que és la directora d’un projecte digital molt ambiciós, el projecte internacional de Dunhuang, que vol posar a l’abast del món les imatges i la informació trobada a les coves Mogao, a Dunhuang (Xina), un dels llocs claus per entendre la història de l’antiga ruta de la seda.

Finalment, no podríem acabar sense un “toc artístic”. Casa Àsia participa a la XI edició de BAC!, que acull a la seva seu el festival i programa de “Timeless Japan 1&2”, comissariat per Menene Gras i coordinat per Kaori Nishii, els propers 04 a 06 de novembre.

De moment, això és tot. Properament, més….