La UOC participa en el Festival Internacional de Japó – Nihon Jaia

La UOC participa en el Festival Internacional de Japó – Nihon Jaia. Aquest festival té el propòsit de convertir-se en un macro-esdeveniment referencial per a tots els aficionats a la cultura japonesa. Es tracta de la segona edició d’aquest certamen dedicat al món nipó que se celebra a Euskadi, ja que l’abril de l’any passat es va dur a terme, amb gran èxit d’assistència, al Pavelló d’Esports de la Casilla de Bilbao. La intenció de l’equip organitzador és que vagi creixent a poc a poc, tant en dimensió com en els continguts de la seva programació cultural, per tal que en un curt espai de temps pugui sobresortir com un dels esdeveniments sobre el món japonès més importants a nivell europeu. La UOC hi és present a través del programa d’Estudis de l’Àsia Oriental com entitat col·laboradora del Festival. Més informació sobre el festival a: www.nihonjaia.es

La professora Montserrat Crespín Perales realitzarà una xerrada, “Els desitjos del jo: un apropament a la teoria ètica de Nishida Kitarõ”, en el marc del festival i com a continuació del cicle d’activitats del programa d’estudis “Àsia Oriental: Tan lluny, tan a prop”. Vegeu més detalls sobre la xerrada al fulletó adjunt.

Folletó_Cicle_Àsia_Bilbao_CAT

La UOC participa en el Festival Internacional de Japón – Nihon Jaia. Este festival tiene el propósito de convertirse en un macro evento referencial para todos los aficionados a la cultura japonesa. Se trata de la segunda edición de este certamen dedicado al mundo nipón que se celebra en Euskadi, ya que en Abril del año pasado se realizó la primera edición con gran éxito de asistencia en el Pabellón de Deportes de La Casilla de Bilbao. La intención del equipo organizador es que el evento vaya creciendo poco a poco, tanto en dimensión como en los contenidos de su programación cultural, para que en un corto espacio de tiempo pueda sobresalir como uno de los eventos sobre el mundo japonés más importantes a nivel europeo. La UOC está presente a través del Programa de Estudios de Asia Oriental como entidad colaboradora del Festival. Más información sobre el festival en: www.nihonjaia.es

La profesora Montserrat Crespín Perales realizará una conferencia, “Los deseos del yo: un  acercamiento a la teoría ética de Nishida Kitarõ”, en el marco del festival y como continuación del ciclo de actividades del programa de estudios “Asia Oriental: Tan lejos, tan cerca”. Más detalles sobre la conferencia en el folleto adjunto.

Folletó_Cicle_Àsia_Bilbao-IBE