Un altre llibre interessant

Una altra recomanació de lectura, aquest cop per apropar-se al Tibet: “Las montañas de Buda”, escrita per Javier Moro.

El llibre relata la història verídica de dues dones joves, monges budistes, que s’uneixen a un grup de refugiats per creuar, de nit, a peu i amb escassa roba d’abric, alguns dels cims més alts del món. Al mateix temps, narra la història del Dalai Lama, que dedica la seva vida a mantenir viva la flama de l’esperança. És part de la història recent del Tibet, i la prova de què la força bruta no pot destruir l’esperit humà…. “Las montañas de Buda” ens descriu el que es nega a desaparèixer a l’altre costat de l’Himalaia: l’esperit de la resistència, la fe, l’ànima del Tibet.

Sobre l’autor, senyalar que aquest escriptor, nascut a Madrid al 1955, és col·laborador habitual dels mitjans de premsa, tant estrangers com nacionals. Ha treballat com a investigador en diferents llibres de Dominique Lapierre i Larry Collins i també ha coproduït pel·lícules com “Valentina” i “1919: Crónica del alba”, ambdues basades en l’obra de Ramón J. Sender. Alhora, ha publicat llibres de gran acceptació tant de crítica com de públic, com ara: “Senderos de Libertad” (basat en la història de Chico Mendes), “El pie de Jaipur”, “Era medianoche en Bhopal” (escrit en col·laboració amb Dominique Lapierre), “Pasión India” i “El sari rojo”.

Espero que gaudiu de la lectura,…

Títol: Las montañas de Buda
Autor: Javier Moro
ISBN: 9788432296444
Nº Edició: 1ª edició en col·lecció booket al 2006, 2ª al 2008
Editorial: Seix Barral
Nº pàgines: 269