Una última activitat pel 2010

Abans de començar les Festes Nadalenques, recomanar-vos una darrera activitat, relacionada amb Àsia Oriental….

Demà, de 16 a 19h, a Casa Àsia Madrid, tindrà lloc una jornada sobre “Necessitats de les poblacions indígenes al sud-est asiàtic”. Aquesta jornada vol ser un crit d’atenció sobre les situacions en les què es troben les comunitats indígenes del sud-est asiàtic i obrir una discussió sobre como afrontar de forma coordinada iniciatives i activitats que ajudin a millorar la situació.

Les paraules de benvinguda aniran a càrrec de Teresa Gutiérrez del Álamo, directora de programes de Casa Àsia Madrid, amb una posterior presentació d’un representant de la ONGD Psicòlegs sense fronteres i un altre de l’Agència Espanyola de la Cooperació Internacional al Desenvolupament (AECID). Posteriorment, les ponències seran realitzades per Francisco Giner de la Universitat de Salamanca), Héctor Rifa  de la Universitat d’Oviedo i altres representants d’algunes ONGD que treballen a les zones de Bangladesh, Cambotja, Filipines, Timor i Vietnam.

De moment, això és tot. Al 2011, més….