Conferència "La Bellesa" – François Jullien

Dins el cicle de debats “Crisi” que organitza el CCCB i que comptarà amb la presència d’intel•lectuals, escriptors i científics que qüestionaran la complexa i polifacètica presència de la crisi present, passada i futura, ja sigui econòmica, política, estètica, o íntima, el proper Dilluns 31 de gener, a les 19.30h el filòsof i historiador de la filosofia xinesa, François Jullien, debatrà i reflexionarà sobre la idea de Bellesa.

Podeu veure detalls de tot el cicle de debats a aquesta adreça web. I, en cas de no poder assistir, podeu fer el seguiment del debat en directe des d’aquí. François Jullien (1951), és un conegut historiador de la filosofia xinesa i les seves relacions amb els aparells conceptuals de la filosofia occidental, professor de la Universitat Paris-VII Denis Diderot, on dirigeix l’Institut de Pensament Contemporani i el Centre Marcel-Granet. Hi ha diverses traduccions al castellà de les seves obres, entre les que podeu trobar com més recents Nutrir la vida: más allá de la felicidad (Katz, 2008), La sombra en el cuadro (Arena Libros, 2009), Las transformaciones silenciosas (Bellaterra, 2010), De lo universal, de lo uniforme, de lo común, del diálogo entre las culturas (Siruela, 2010) i, la que sembla marcarà part de la seva reflexió envers la bellesa, encara no traduïda: Cette étrange idée du beau (Grasset, 2010).