Contemporàsia!

Al llarg del proper mes d’abril, des del Programa d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UOC organitzem un cicle de sis xerrades a les biblioteques de Barcelona sobre cultura contemporània de la Xina i del Japó: Contemporàsia: cultura oriental, avui i aquí.

Les sessions seran els dies 4, 6, 7, 12, 13 i 28 d’abril i es realitzaran, sempre a les 19.00 hores, en diferents biblioteques de Barcelona. Podeu anar fent forat a l’agenda, doncs!

Consulteu aquest enllaç per a més informació sobre les diferents sessions (para una versión en castellano, clicad aquí). Veureu que s’hi tracten temes de cinema, cultura pop i art, tant de la Xina com del Japó. El cicle vol oferir una mirada panoràmica i divulgativa a tot un seguit de manifestacions culturals que, tot i que són aparentment molt llunyanes, cada cop es troben més entre nosaltres.

També, si seguiu aquest altre enllaç podeu visualitzar el fulletó que n’han preparat des de Biblioteques de Barcelona.