Recordeu aquesta pel·lícula? – Cinema xinès al cicle Contemporàsia

[SWF]http://www.youtube.com/watch?v=rXNgit94YdI&feature=fvst,420,310[/SWF]

A la conferència “El ‘despertar’ del cinema xinès. Claus de l’arribada d’un continent de cinema” Jordi Codó, professor de cinemes de l’Àsia Oriental, farà un repàs de les pel·lícules asiàtiques, especialment del cinema xinés, un dels més influents i dels primers en arribar, i que, des de fa uns anys ha deixat de ser una raresa dins de la nostra oferta cinematogràfica. S’aprofundirà també en les raons que l’expliquen, que són complexes i afecten a diferents àmbits.

La conferència, primera dins el cicle Contemporàsia: cultura oriental, avui i aquí, serà presentada per Carles Prado, professor del Programa d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UOC.

L’acte és el proper dilluns 4 d’abril a les 19h., a la Biblioteca Poble Sec-Francesc Boix (c/ Blai, 34, 08004 Barcelona).