Una activitat pels amants dels bonsáis

Com cada any, l’Associació de Bonsái d’Alcobendas organitza els propers dies 2 i 3 d’abril de 10h a 18h, “L’exposició anual de bonsái” al Museu de la Ciència Cosmocaixa d’Alcobendas a Madrid. Aquest any se comptarà amb arbres de primera línia, treballats durant anys i fins i tot dècades per alguns dels mestres nacionals més reputats. Alguns d’aquests bonsáis han estat exposats als millors actes de bonsáis nacionals i estaran acompanyats d’Ikebanas, Kokedamas i Kusamonos, que aniran a càrrec de l’Escola d’Alcobendas, Bonsái 10 i Centre Bonsái Colmenar. També es dura a terme una demostració de l’art del bonsái a càrrec de Miguel A. Pérez Caballero i Juan José Bueno. Aquesta demostració es farà en dues sessions de treball, dissabte i diumenge, entre les 12h i les 14h.

De moment, això és tot. Properament, més….