Networking: Visita de representants del sector agroalimentari de Vietnam

Aquest proper divendres 13/05/2011, de 9:00 a 12:30h, la Cambra de Comerç de Barcelona celebra un acte de networking amb motiu de la visita d’alts representants del Govern de Vietnam i de 20 grans empreses vietnamites, amb interès de fer negocis amb Espanya i arribar a acords de col·laboració amb empreses europees que els puguin oferir maquinària i tecnologies pels seus processos de producció.

L’acte està dirigit a empreses, professionals, autònoms i institucions interessats en Vietnam, que vulguin fer contactes i conèixer les oportunitats que poden trobar en aquest mercat.

Tots els participants podran intercanviar targes i presentar-se a la Delegació Vietnamita. A més, es podran mantenir reunions curtes de forma individual amb les empreses que ens visiten.

La Delegació Vietnamita estarà formada per empreses fabricants d’aliments processats i empaquetats que busquen socis i proveïdors de maquinària i tecnologia per processos de producció de productes, que inclouen: grans de cafè i cafè soluble, pebre, fruits secs, gambes, marisc i peix congelat i fresc, oli de trementina, te, arròs, etc.

Finalment, comentar-los que l’entrada és lliure però cal confirmar la inscripció al telèfon/ 902 448 448 (les places són limitades!).

De moment, això és tot. Properament, més….