Jornada de mercats al a carta: Corea del Sud, oportunitats de negoci

La Cambra de Comerç de Sabadell, aquest divendres 15/07/2011 de 9:15 a 11:15h, dedica una de les seves jornades sobre oportunitats de negoci a un d’aquells països que, a hores d’ara, encara són grans desconeguts per la majoria: Corea del Sud. Potser per ser dels més desconeguts és dels que, tot i la crisi econòmica global, encara ofereix bones oportunitats de negoci.

I és aquí on es farà incidència durant les dues hores que durarà aquest seminari. La presentació del mateix anirà a càrrec de Vicenç Vicente, Cap de Promoció Internacional de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, i la ponència en sí, la farà David Garcia, Gerent de SEIFUU, consultora catalana especialitzada en el Sud-est Asiàtic, amb oficines a Corea del Sud, Japó, Singapur i Xina. Per començar es durà a terme una aproximació a l’entorn de negocis a Corea del Sud: principals magnituds macroeconòmiques, entorn socioeconòmic pels negocis, avantatges i dificultats del mercat coreà i les noves perspectives que obre l’Acord de Lliure Comerç entre la República de Corea i la Unió Europea (en vigor des de l’1 de juliol del 2011). Després, es farà una aproximació sectorial sobre diferents oportunitats de negoci, acabant un torn de precs i preguntes pels assistents.

Tot plegat, molt pràctic i útil, per totes aquelles empreses i emprenedors que vulguin aprofundir en els negocis d’aquest país asiàtic, amb molt per fer i grans oportunitats que oferir.

De moment això és tot. Fins aviat,…