Cambodja: cinc vides cap a l’equitat

El proper 20 de setembre a Barcelona, i l’endemà a Madrid (en ambdós casos a la seu de Casa Àsia de cada ciutat) es durà a terme la projecció del documental “Cambodja: cinc vides cap a l’equitat”.

Paz y Desarrollo” potencia des del 2007 l’enfortiment dels drets de les dones i les nenes, la millora de les condicions de vida de les famílies a través del desenvolupament econòmic i la millora de l’accés i la qualitat dels serveis sanitaris abans, durant i després del part.

De fet, el 80% de la població cambodjana viu en l’àmbit rural, on existeixen altres taxes d’analfabetisme, pobresa, desigualtats de gènere i exclusió social. En aquest sentit, és amb l’objectiu de donar a conèixer les formes de vida presents, inquietuds i aspiracions futures d’aquesta població que es projectarà aquest audiovisual.

En els dues projeccions es podrà comptar amb la Sra Isabel Fernández, responsable de comunicació de “Paz y Desarrollo”, l’entrada és lliure fins a completar l’aforament i l’inici de l’activitat serà a les 19h.

De moment, això és tot. Properament, més….