Estudis de l'Àsia Oriental – últims dies de matrícula!

El Programa d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UOC  comença un nou semestre el proper 21 de setembre. La UOC ha obert un termini extraordinari de matrícula (que finalitza el  15 de setembre) per poder començar els estudis (en català o en castellà) aquest proper curs.

El Programa d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UOC respon a l’interès del món occidental per conèixer els països del món asiàtic d’una manera clara, sòlida i allunyada dels tòpics que els envolten. Aquest augment de l’interès ha estat suscitat pel gran desenvolupament i importància que les economies de l’Àsia Oriental han assolit en els darrers anys en el conjunt de l’economia mundial i, paral·lelament, per una major influència sobre occident dels aspectes culturals, artístics, socials i religiosos que ens arriben de països com la Xina o el Japó i que, fruit de processos com la immigració o la globalització, s’integren i es reformulen a casa nostra.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.