Conferència sobre l’Acord de lliure comerç entre la Unió Europea i Corea del Sud

El passat 1 de juliol de 2011 va entrar en vigor l’acord de lliure comerç entre la Unió Europa i Corea del Sud. Fins ara, es tracta del tractat comercial més important signat per la Unió Europea amb un país extracomunitari. L’acord preveu l’eliminació per fases del 98% dels aranzels sobre els béns europeus exportats a Corea del Sud en els propers set anys, així com l’alliberament d’importants activitats del sector serveis.

Amb aquesta casuística tan especial, Casa Àsia, amb la col·laboració d’ICEX i la Cambra de Comerç de Barcelona, ha organitzat una conferència pel proper dijous 29/09/2011 a Barcelona, de 9:00 a 10:30h, per tal de clarificar tota aquesta situació. A la conferència s’analitzarà el contingut de l’acord, així com la seva repercussió econòmica i avantatges pels exportadors i inversors espanyols a Corea del Sud.

Les ponències aniran a càrrec d’Ignacio García Bercero (responsable negociador de l’acord per part de la Comissió Europa i director de desenvolupament sostenible i relacions econòmiques bilaterals de la Comissió Europea) i de María Sobrino (responsable de les negociacions entre la Unió Europea i Corea del Sud, del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç d’Espanya).

Per cert, que l’entrada és lliure, tot i que cal confirmar-la prèviament.

De moment, això és tot. Properament, més….