Sessió “It’s China time!”

Properament, el  dijous 6 d’octubre 1 a les 19h a Barcelona, Casa Àsia i l’Institut Confuci de Barcelona, amb la col·laboració del Màster en Estudis Xinesos de la UPF, han organitzat la Sessió “It’s China time, tendències urbanes i digitals a la Xina del segle XXI”

Aquesta sessió té com a objectiu la difusió de les últimes tendències que, des de les Olimpíades del 2008 i l’Exposició Universal de 2010, han transformat ciutats de la Xina com Beijing o Shanghai en dues de les principals urbes del planeta.

S’analitzaran, de la mà de rellevants experts, diferents vessasnts de les noves cultures urbanes que han convertít la Xina en una de les propostes més interessants del panorama mundial.

La presentació anirà a càrrec de Shiru Chang (vicerector de la Fundació Institut Confuci de Barcelona) i Javier Castañeda (director de Tecnologia i Cibercultura de Casa Àsia). En quant a ponents, es podrà comptar amb tres grans experts en la matèria: Zhang Yiwu (investigador de Literatura i Teoria de la Cultura de la Universitat de Beijing), Zhang Jian (músic, component del grup FM3 i creador de la “Buddha Machine”) i Inma Gonzàlez Puy (directora de l’Insitut Cervantes de Beijing).

Per cert, que a part de les ponències es farà una demo de la “Buddha Machine”, a càrrec de Zhang Jian!.

Bé, de moment, això és tot. Properament, més….