Eficiència TIC i creixement exterior

El proper divendres 16/12/2011, la Delegació d’Hospitalet de Llobregat de la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza el seminari “Millora de la productivitat mitjançant un ús eficient de les TIC”. La sessió oferirà els arguments necessaris per abordar una reflexió estratègica sobre l’ús adequat de les TIC a l’empresa, exposant els beneficis i condicionants d’algunes de les solucions TIC a l’empresa, que tenen un impacte directe sobre la productivitat dels treballadors i que poden ajudar a innovar i millorar els processos. Per a tal fi, es comptarà amb ponents com: Joaquin Poley, assessor d’Innovació de LEITAT i cap del projecte CYBERSUDOE, Amélia Fernàndez, assessora d’Innovació de LEITAT i Ramon Costa, MIC Productivity. En acabar, hi haurà un cafè networking per tots els participants.

Uns dies després, el dimarts 20/12/2011 a les 8:30h del matí, ACC1Ó Barcelona organitza un mes més un esmorzar de finançament, aquest cop dedicat a “Fusions i adquisicions: una oportunitat per créixer a l’exterior”. El cas és que actualment es plantegen nous i complexos reptes que suposen un nou desafiament per a la majoria de les empreses, doncs la crisi sistèmica en la què estem sumits, fa que haguem de mirar cap a la globalització, i que la recerca de dimensió, eficiència i internacionalització es converteixin en aspectes imprescindibles per la gestió empresarial. En aquest entorn, les fusions i adquisicions en l’àmbit internacional s’han convertit en un vehicle per créixer, creant avantatges competitius i facilitant la consolidació del negoci. En aquesta sessió, Xavier Miravalls, Soci del Departament Mercantil de Roca Junyent i especialitzat en processos de M&A, farà una aproximació a les fusions i adquisicions en un entorn global, des del punt de vista estratègic, i analitzant els aspectes fiscals i mercantils més importants

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…