Alguns seminaris sobre problemàtiques actuals

Un dels temes més candents en els últimes mesos (i dies) és la possibilitat d’una reforma laboral a gran escala. Per això, CECOT ha organitzat a Terrassa, el 17 de gener al matí, una conferència anomenada “Una reforma laboral per a la modernització econòmica”. La ponència anirà a càrrec del Sr. Federico Duran, catedràtic de dret i soci director de l’àrea laboral de la firma Garrigues. A més, també ha organitzat una altra conferència per tractar “Les perspectives econòmiques 2012”. En aquest cas l’horari serà de 18:30 a 20:30h, i el ponent el Sr. Antoni Costas, doctor en economia i vicepresident del Cercle d’economia.

Finalment, i veient com internet ha resultat ser una de les eines més útils per incrementar les vendes, i donat que determinats mercats (com ara el nacional) estan força parats, la Cambra de Comerç de Manresa ha organitzat pels propers dies 9 i 10 de febrer, de 9 a 14h, un seminari anomenat “Com utilitzar internet per exportar més”. El temari es dividirà en dues parts: investigació internacional a internet i promoció internacional a internet. En el primer cas, es tocaran temes com: la planificació d’una investigació de mercats a internet, cercar a internet amb efectivitat, de google als altres googles, i com trobar clients, proveïdors, competidors, distribuïdors o qualsevol altra cosa mitjançant internet. En la segona part, es parlarà de: com definir l’estratègia internacional a internet, l’estratègia internacional als cercadors, l’estratègia internacional a les xarxes socials i el control analític de les accions a internet.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…