MÓN EMPRESARIAL VS. ÀSIA: ENTREVISTA A JOSEP Mª GOMES, MANEL QUERO, SERGI CADEVALL I GAO WEI

Seguint amb la secció “Món empresarial vs. Àsia”, aquesta vegada volia fer una entrevista diferent: molt i molt pràctica i dedicada al sector industrial a la Xina. De fet, aquest títol va ser el que es va utilitzar en la sessió organitzada a Acció i on es va comptar amb quatre ponents molt diversos i que us presento a continuació.

Primer de tot, Josep Maria Gomes, responsable de Mercats Emergents de la Cambra de Comerç de Barcelona, va presentar l’estudi sobre “La indústria a la Xina”, que respon qüestions sobre la rendibilitat del mercat xinès, què i com vendre, o quins són els sectors més interessants actualment.

A continuació, Manel Quero, director de Projectes d’IDIADA, va oferir la seva experiència sobre els aspectes clau en les compres al gegant asiàtic.

Després, Sergi Cadevall, director comercial de Graells & Llonch, va versar la seva exposició sobre els models d’implantació a la Xina, i com anar-hi a vendre.

Finalment, l’acte es va concloure amb l’exposició de Gao Wei, director del Centre de Promoció de Negocis d’ACC1Ó a Beijing, sobre els canvis del mercat xinès i els nous mètodes per fer negocis amb la Xina.

Si cliqueu a sobre els enllaços, trobareu tant el power point que van utiiltzar, com l’explicació que va fer cada ponent. Espero que sigui del vostre interès!.