Cursos d’estiu!

Si aquest estiu voleu fer un tast de l’Àsia Oriental, durant el proper mes de juliol des del Programa d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UOC hem organitzat una sèrie de cursos en format breu que us permetran fer un petit viatge per diferents aspectes de la Xina i del Japó, tant d’avui com de l’antiguitat. Els cursos, que s’impartiran entre entre el 4 i el 30 de juliol, són els següents:

Itadakimasu: alimentació i cultura al Japó
Japan Pop: la cultura popular de masses. Manga, anime i més
Cogito Ergo East: filosofia moderna i contemporánia a la Xina i al Japó
Societat i cultura en la familía japonesa
Introducció al cinema asiàtic
Poesia xinesa clàssica

La matrícula per a aquests cursos ja està oberta. Teniu temps per fer la inscripció fins al 2 de juliol. En properes entrades us els anirem presentant un per un. Posteriorment els podreu trobar tots recollits aquí.