Inversions a l’exterior

 Actualment Tailàndia està considerat com una de les 10 destinacions més atractives per invertir a tot el món. Moltes empreses europees i nord-americans ja hi són, situats estratègicament per prendre avantatge dels acords de lliure comerç, incentius fiscals i l’accés a la resta dels mercats emergents d’Àsia. Per això, la Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat les jornades anomenades “Tailàndia, la porta d’entrada al Sudest Asiàtic” pels dies 28 i 29 de juny.

El 28 de juny al matí, es durà a terme un seminari sobre el clima d’inversió actual per ajudar als empresaris i empreses d’Espanya per tenir una comprensió més profunda de les oportunitats de negocis a Tailàndia.

El 28 de juny a la tarda i el 29 de juny, els representants de les empreses espanyoles tindran l’oportunitat de realitzar reunions privades amb la Sra. Asawachintachit, secretaria general adjunt, i el seu equip, per explicar les seves activitats i projectes a Àsia i analitzar les oportunitats existents a Àsia. Es podran resoldre i analitzar temes com: els projectes específics d’inversió a Àsia, obtenir coneixement de la fiscalitat, comerç, aranzels i beneficis sectorials, fer preguntes específiques sobre el seu sector i entorn empresarial i, d’acord amb la seva activitat empresarial, analitzar les oportunitats de negoci a Tailàndia i als països del voltant.

Dies més tard, el 3 de juliol, també la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza el seminari “Finançament de Projectes d’Inversió a l’Exterior”. L’objectiu del mateix és donar a conèixer a les empreses catalanes amb interès per invertir a l’exterior, les eines que existeixen per ajudar-les a finançar aquestes inversions. La benvinguda anirà a càrrec del Sr. Joan Martorell (president del Consell de la Delegació d’Hospitalet) i, com a ponents, es podrà comptar amb el Sr. Josep Salgado (Delegat a Catalunya de COFIDES) i el Sr. Albert Coma (director adjunt de Genebre Grup) que explicarà la seva experiència des del punt de vista de l’empresa.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…