Tres sessions més de cara als recursos humans

Les organitzacions estan en contínua transformació i això suposa un conjunt de canvis que cal assumir. Per aquest motiu, es necessita que les persones tinguin una capacitat d’adaptació i flexibilitat. La gestió del canvi té associades un conjunt de tècniques, metodologies i bones pràctiques per a facilitar la seva adopció per part de tots els participants i afectats per la nova situació. Ara bé, hi ha un factor encara més important, el ‘voler canviar’. És aquí on es fa evident que cal unir la raó i el cor, la metodologia i tècniques amb la voluntat i la motivació per a garantir-ne l’èxit. Per obtenir més dades sobre tot plegat, podeu assistir a la sessió “Donant la raó al cor. Com aconseguir el canvi en les organitzacions”. Es durà a terme el 26/11/2012 a IG NOVA empresa (Igualada), i anirà a càrrec del duet format per Xesco Espar i Albert Riba.

El mateix dia, 26/11/2012, gairebé a la mateixa hora, ESADE organitza a Barcelona la presentació “Direcció d’empreses de serveis”. Les empreses de serveis han de proporcionar serveis d’alt valor afegit. En els serveis, aconseguir el creixement i benefici sostinguts està estretament vinculat a la satisfacció i lleialtat dels clients que, alhora, es fonamenta en la satisfacció i lleialtat de les persones que hi treballen. L’objectiu és que les empreses subministrin un servei excepcional en cada punt d’interacció amb els clients al menor cost possible. Miguel Ángel Heras, Director i professor del Departament de Direcció d’Operacions i Innovació d’ESADE n’explicarà molts més detalls al respecte.

Finalment, i seguint amb el caire dels seminaris anteriors, és a dir, incidir en la part més de les persones, el 30/11/2012, a Sabadell, es realitzarà la sessió “Tècniques de negociació comercial en temps de crisi”. L’objectiu és proporcionar als participants els coneixements més adients per desenvolupar les seves habilitats comercials en l’àmbit de la negociació i de la persuasió. El temari conté punts tan importants com: la negociació comercial, aspectes psicològics de la negociació comercial, la negociació comercial i la comunicació, barreres més comunes per la negociació efectiva, etc. La professora, en aquest cas, serà Marta Casas, llicenciada en veterinària i màster en direcció de màrqueting, a més de consultora d’empreses especialitzada en l’àmbit de la gestió de persones, les vendes i la negociació empresarial.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…