Món empresarial vs. Àsia: entrevista a José A. Gómez Morales

MOTXILLA X-MUSIC-1Seguint amb la secció “Món empresarial vs. Àsia”, ens continuem centrant en entrevistes molt pràctiques, que ens indiquin punts claus per ajudar a les empreses a ser cada cop més competitives. Aquest és el cas de l’entrevista realitzada a l’empresa catalana BEBEMON.

BEBEMON és una empresa jove i familiar fundada al 2007, dedicada al disseny i fabricació d’articles per bebès. Des de l’inici han apostat per la seguretat, comoditat i qualitat en tota la gamma, buscant ser punters en tecnologia i innovació. El seu equip de disseny treballa constantment en la recerca de nous productes per la cura dels bebès. El resultat són vàries patents com la motxilla portabebès X-MUSIC, l’única amb sistema de so incorporat. El seu lema “musicoteràpia en moviment” incideix en les avantatges d’escoltar música pel desenvolupament emocional, cognitiu, afectiu i social del bebè. Per suposat, tots els productes de BEBEMON estan dissenyats, desenvolupats, fabricats i revisats pel departament de qualitat. A més, pel desenvolupament de nous productes, compten amb l’assessorament i ajut de: pediatres, infermeres de pediatria, doctors, psicòlegs infantils, mares i pares.

Bé, doncs, com no podria ser de cap altra manera, aquesta empresa és de les què va “néixer global” però, això sí “de manera ordenada!¡”. Així ens ho explica el seu Director comercial, José A. Gómez Morales en el vídeo que us enllaço a continuació. Com a conclusions, a part de destacar l’esperit emprenedor i les ganes de fer “les coses ben fetes”, podeu extreure per exemple que: 1) per començar a vendre a l’exterior de manera activa, cal ordenar les idees i elaborar un pla, 2) cal escollir quin serà el producte ‘punta de llança’ i seleccionar els mercats més adients per començar a exportar i 3) el Programa d’Iniciació a l’Exportació d’ACC1Ó ha ajudat BEBEMON a fer les primeres passes a l’exterior amb èxit.

Espero que sigui del vostre interès!