Finançament empresarial i oportunitats professionals a la Xina

Finançament no impossibleSi observem la realitat econòmica, malauradament, ens trobem amb 5 evidències: 1) la limitació al crèdit perdura, 2) però hi ha empreses amb projectes viables i socis compromesos que troben finançament, 3) ara les empreses són molt més eficients, 4) la crisi ha provocat noves necessitats i, per tant, noves oportunitats de negoci, 5) i hi ha capital desitjant sortir per invertir en projectes viables. Per tant, tenim dues opcions: quedar-nos amb la primera evidència ó quedar-nos amb les altres quatre i connectar el capital disponible amb les projectes viables. Per tot això, Secartys ha organitzat, pel proper dimecres 03/04/2013, la sessió anomenada “Accés al finançament empresarial: difícil però no impossible”. Com a ponents es comptarà amb el Sr. Albert del Val i el Sr. Francesc Padilla (responsable del servei de recerca de finançament a Secartys). Entre els temes a tractar es troben: els cinc punts bàsics a seguir (diagnosi financera, optimització de línies vigents, maximització dels recursos interns, identificació dels instruments financers disponibles i definició de l’estratègia de finançament), les fonts externes de finançament (bancària, sistema de garanties, finançament públic i capital risc), com decidir entre capitalització o deute, les claus de la negociació bancària i com aconseguir que un projecte sigui finançat per l’administració pública. L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s abans del 02/04/2013.

Oportunitat feina XinaI pels professionals amb perfil politècnic, que estiguin pensant en un canvi professional important, com per exemple canviar de país, el proper 04/04/2013 hi haurà la sessió “Oportunitats professionals a la Xina”, a l’Aula Capella d’ETSEIB-UPC. La idea és aportar informació general del país per valorar la presa de decisions sobre l’oportunitat de fer mobilitat internacional a la Xina. També es tracta d’establir un espai de networking per establir sinèrgies entre persones interessades en el país. A més, també es donaran visions més estratègiques, empresarials i periodístiques, abordant temes tant actuals com l’expansió econòmica d’aquesta potencia mundial. Hi intervindran: la Sra. Claudia Danesi (Cap de l’Àrea d’Àsia d’ACC1Ó), el Sr. Sergi Roca (Corresponsal a Pequín de Catalunya Ràdio) i el Sr. Jacobo Pinto (Director Internacional de SIMON Holding).

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….