Invertir a la Xina: claus d’èxit

INVERSION-CHINAEls fluxos d’inversió estrangera a la Xina han crescut des del 2007 més d’un 43% gràcies al dinamisme d’una economia amb un creixement sostingut anual de quasi el 9% en els últims 10 anys. Per aquest motiu, i englobada per la Trobada de Centre de Promoció de Negocis d’ACC1Ó, el 19/04/2013 a les 9h es realitzarà la jornada “Invertir a la Xina: claus d’èxit”.

L’objectiu de la mateixa és facilitar informació pràctica sobre com realitzar una implantació exitosa al gegant asiàtic de la mà d’empreses catalanes ja presents a aquest país. La sessió també comptarà amb la presentació de l’estudi “La inversió empresarial catalana a la Xina” que va ser guardonat a la VIII Edició dels Ajuts a la Recerca ACCID.

Com a ponents es podrà comptar amb: Sr. Antoni Ma. Grau (Director General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya), Sr. Oriol Amat (Catedràtic UPF, Vicepresident ACCID), Sra. Ana Beatriz Hernández (professora de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili), Sr. Pere Relats (Conseller Delegat de Relats S.A.), Sr. Ramon Ceravalls (Director General del Grup CELO), Sr. Manel Roure (Director Filials Estrangeres DOGA S.A.). Sr. Gao Wei (Director del Centre de Promoció de Negocis d’ACC1Ó a Beijing), Sra. Madrona Marcet (Directora del Centre de Promoció de Negocis d’ACC1Ó a Hong Kong) i Sra. Sandra Font (Gestora de projectes de Finançament d’ACC1Ó).

Al final hi haurà un torn de preguntes. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….