Internet i marketing digital per la internacionalització

11-10 bisA hores d’ara ningú dubta de l’efectivitat i també necessitat de l’ús de la xarxa per a la comercialització de les empreses. Per això, la Cambra de Comerç de Barcelona, a la seva seu de l’Anoia, organitza pel proper 16/10/2013 la sessió “Com aconseguir més de 100 contactes comercials a nivell internacional mitjançant internet”. La idea no és altra que mostrar a l’assistent quines són les principals estratègies als canals digitals, i les eines publicitàries i promocionals que funcionen, amb l’objectiu principal d’aconseguir contactes comercials a nivell internacional mitjançant Internet. En quant al temari, es tractarà, per exemple, l’estratègia als canals digitals a nivell internacional, la metodologia d’un pla estratègic a Internet en funció dels països destí de les exportacions, com aconseguir contactes comercials a nivell internacional per Internet i també es faran casos pràctics d’aplicació.

11-10Dos dies més tard, el 18/10/2013, es continua amb un altre seminari relacionat a la seu de Granollers de la Cambra de Comerç de Barcelona. Concretament “Com elaborar un pla de màrqueting digital internacional”. Com dèiem, les accions de màrqueting digital ja formen part de l’estratègia d’una empresa, pel que es fa necessari plantejar una metodologia a seguir per desenvolupar un pla de màrqueting digital, amb les seves fases, definició, estratègies, acció i control de resultats, a nivell internacional. En aquesta sessió es donarà resposta tant a l’anàlisi i estratègies, com a l’aplicació dels punts clau d’estratègia, tecnologia i comunicació del suport web, selecció de les eines de promoció i publicitat més adients en funció del país destí i control i actualització.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….