Recobrament d’impagats i iniciació a l’exportació

impagatsA hores d’ara, i malauradament, són pocs els empresaris que no s’hagin trobat amb clients morosos, tant a nivell nacional com també internacional. Secartys, a la seva seu de Barcelona, ha organitzat una sessió pel dia 12/11/2013 sobre “El recobrament internacional d’impagats i com enviar la morositat dels clients”. L’objecte de la sessió és informar sobre com recuperar el deute que tinguin a la seva cartera de clients d’empreses, nacionals i estrangeres, acostant l’accés a unes gestions que acostumen a ser complicades. El ponent serà el Sr. Antoni Riera, Director d’Advantium Credit Management. Al final hi haurà una estona per fer preguntes així com exposició de casos reals per part dels assistents. Per inscriure’s cal enviar un email abans del dia 11/11/2013.

inicaicón exportarUn parell de dies més tard, el 14/11/2013 i a la Cambra de Comerç de Manresa, una altra sessió relacionada amb la internacionalització: “Jornada Empresa Exporta: Iniciació a l’Exportació”. L’objectiu és dotar de les eines i la informació necessària a totes aquelles empreses que s’estan plantejant ampliar la seva àrea d’acció a mercats internacionals, tractant temes com: 1) un món en transformació: La necessitat i la motivació per obrir nous mercats, 2) anàlisi del producte/servei i de les capacitats de l’empresa, 3), estratègia i selecció de mercats, 4) els canals de distribució, i 5) les eines de comunicació i/o promoció. El món Digital. El ponent serà el Sr. Jaume Ferrer, de Serveis d’Internacionalització de la Cambra i la quota d’inscripció és gratuïta.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….