Jornada 10 anys

“10 anys d’Estudis de l’Àsia Oriental a la UOC: obrint perspectives”

Dissabte 1 de febrer de 9.30-14.30
Seu UOC Tibidabo, Avgda. Tibidabo 39 08035 Barcelona

AsiaLarge

El proper dissabte 1 de febrer de 2014 celebrarem el 10è aniversari del Programa d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UOC amb tots els estudiants i docents que són i han estat part d’aquest projecte.

El 2003 la Universitat Oberta de Catalunya va ser un dels centres pioners a l’estat espanyol a l’hora d’engegar la llicenciatura de segon cicle en Estudis de l’Àsia Oriental. Amb aquesta titulació s’obria un nou horitzó per a l’estudi de països com la Xina, el Japó i Corea. Avui han passat ja 10 cursos acadèmics i més de 1.000 estudiants per les nostres aules. L’Àsia Oriental no solament s’ha consolidat com a nucli d’interès mundial i com a àmbit d’estudi a casa nostra, sinó que s’ha integrat plenament en les nostres realitats més properes. Des de la UOC estem molt satisfets d’haver contribuït en aquest procés i d’haver apropat l’Àsia Oriental a la nostra societat. Més informació.