L’atenció al client internacional en l’entorn digital: fidelitza’l i cuida’l

cl i mk digitalInternet ja no és només màrqueting, internet influeix en la majoria de processos que es donen en l’empresa. En els entorns competitius actuals i amb consumidors connectats entre ells, el servei al client s’ha convertit en un dels aspectes clau dins l’empresa.

 Actualment una gran quantitat de l’atenció al client està passant a través dels mitjans socials, on els clients esperen respostes ràpides (més del 50% dels usuaris de Twitter exigeix una resposta en menys de dues hores). Els riscos de no complir amb aquestes expectatives van més enllà de la pèrdua de clients ja que usuaris descontents poden fer comentaris negatius que es difonen ràpidament per la xarxa, de vegades amb desconeixement de la pròpia empresa.

client i mk digitalPer aprofundir en aquesta temàtica, la Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat pel proper 20/05/2014 la sessió anomenada “L’atenció al client internacional en l’entorn digital: fidelitza’l i cuida’l. El programa inclourà els següents punts: la influència d’Internet en la indústria, les empreses i l’entorn digital, tècniques i eines per monitoritzar el que es diu de vosaltres a la xarxa, analitza i processa la informació que obtens, defineix els espais de participació, desenvolupa un pla d’acció d’atenció al client i mesura els resultats. Tot plegat es desenvoluparà amb una metodologia orientada a la pràctica, alternant l’exposició conceptual del professor amb la resolució de casos pràctics, simulacions i dinàmica de grup per tal d’assegurar l’assoliment dels coneixements.

 Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….