Presentació del llibre: ‘Guía para la autoevaluación de Empresas’

portada llibreQuines són les claus per millorar la gestió del meu negoci?. Moltes empreses, petites i no tan petites, es troben amb problemes per poder gestionar eficientment els seus recursos i equips. En Fernando Campa, qui ha estat directiu de diverses empreses com Grupo INI, IBERIA o Port Aventura, entre d’altres, i la Maria Jesús Blasco, qui atresora més de 10 anys com a consultora especialitzada en l’àmbit de gestió per a pimes i microempreses, han posat la seva experiència en conjunt per construir una senzilla guia d’autoavaluació i ajut a les empreses per millorar la seva gestió i consolidar l’estratègia de creixement. MJ BlascoF CampaEls autors d’aquesta guia, en Fernando Campa i la Maria Jesús Blasco presenten el llibre que han escrit, pràctic, directe i adreçat a aquells empresaris amb ganes de millorar la seva gestió.  L’objectiu de l’acte, que es durà a terme el proper 21/05/2014 a les 9h a la seu d’ACCIÓ a Barcelona, és conèixer la guia que poden seguir les empreses per autoavaluar com estan gestionant els seus recursos i com poden millorar el que estan fent en aquest sentit. Al final de la presentació es podrà conversar amb els autors i resoldre dubtes de com aplicar aquesta avaluació sobre la gestió empresarial en primera persona.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….

 

Títol: Guía para la autoevaluación de empresas

Autors: Fernando Campa Planas i María Jesús Blasco

ISBN: 8415735979

Pàgines: 224