Preparació del producte per l´exportació: presentació, packaging i documentació

pack 30-05Com a empresa, t’estàs plantejant exportar?. Doncs la preparació d’un producte per a la seva exportació és fonamental. No hem de llançar-nos a vendre el nostre producte sense tenir en compte una sèrie de característiques que el sector, mercat de destí i competència determinen.  

La Cambra de Comerç de Barcelona ha preparat pel proper 10/06/2014 a les 9h, una sessió formativa de sis hores sobre la “Preparació del producte per l´exportació: presentació, packaging i documentació”. El temari inclourà: 1 Nom i marques. Internacionalització, 2 Colors i estil. Internacionalització, 3 Envasat i disseny d’etiquetes. Internacionalització, 4 Pesos, mesures , quantitats. Factor d’estiba, 5 Packaging per a internacionalització en funció de materials i tipus de transport, 6 Adequació a la manipulació i el transport. Riscos del transport que afecten el producte i packaging, 7 Cubicació de la mercaderia, 8 Adaptació als elements de unitització del transport, 9 Documents de producte, comercials, certificats i institucionals, 10 Casos pràctics reals.

La sessió es desenvoluparà amb una metodologia orientada a la pràctica, alternant l’exposició conceptual del professor amb la resolució de casos pràctics i simulacions i la dinàmica de grup per tal d’assegurar l’assoliment dels coneixements i el desenvolupament de les competències.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….