MÓN EMPRESARIAL VS. ÀSIA: L’EXPERIÈNCIA DEL GRUP FERRER

ferrerSeguint amb la secció “Món empresarial vs. Àsia”, avui continuem amb Corea del Sud. I què millor per il·lustrar tot plegat que explicant l’experiència d’un grup empresarial emblemàtic, com és el GRUP FERRER.

Pels que no coneixeu l’empresa, comentar-vos que GRUP FERRER és una empresa farmacèutica internacional de capital privat, constituïda al 1959, amb seu a Barcelona i presència a més de 90 països. Contribueixen a millorar la salut i qualitat de vida de les persones mitjançant els sectors farmacèutic, sanitari, de química fina i alimentari. La seva missió és impulsar el benestar de la societat: “quan es tracta de la seva salut, Ferrer hi és sempre”.

Dit això, a continuació us poso un enllaç a una ponència bastant recent, realitzada pel Sr. Pedro Antonio Ferrer, Director Internacional d’Europa, Àsia-Pacífic, Àfrica i Orient Mitjà a GRUP FERRER. A la mateixa, destaquen com a idees principals que: 1 les relacions personals són fonamentals (és vital guanyar-se la confiança d’uns socis nobles i seriosos, tot i ser durs en les negociacions), 2 els coreans estan molt orgullosos de la seva nacionalitat i valoren de forma molt positiva tenir coneixements previs de la seva cultura, tradició i llengua, 3 és una societat molt jerarquitzada on sempre queda clar qui pren les decisions, 4 el caràcter exportador fa que el país tingui molt respecte per les regles del joc, i és especialment curós en la protecció de patents

Espero que sigui del vostre interès!.