Àsia Oriental a la UOC: curs 2014-2015

Si esteu interessats en el món de la Xina, el Japó o l’Àsia Oriental, el programa d’Estudis de l’Àsia Oriental de la Universitat Oberta de Catalunya us ofereix les següents titulacions per al proper curs acadèmic 2014-2015:

Màster Universitari en Estudis de la Xina i el Japó: món contemporani. Aquesta és una titulació de 60 crèdits ECTS, adaptada a l’EEES i centrada en l’àmbit de la Xina i el Japó contemporanis sense perdre de vista el component històric precedent.

Curs d’especialització: Llengua, cultura i societat a la Xina i el Japó. Curs de 15 crèdits ECTS orientat a estudiants que es vulguin iniciar en l’estudi de la llengua i la cultura de la Xina i del Japó. Combina l’aprenentatge pràctic (el nivell inicial de l’idioma) amb continguts introductoris que contextualitzen aquestes llengües i les respectives cultures i societats.

Curs d’especialització: Economia i negocis a l’Àsia Oriental. Curs de 15 crèdits ECTS orientat a estudiants que vulguin introduir-se en el context econòmic i les pràctiques empresarials de països com la Xina, el Japó o Corea del Sud.

A més, com ja sabeu des del programa d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UOC us proposem cursos d’estiu, assignatures dins del programa @teneu Universitari i cursos de xinès i japonès a la nostra Escola de Llengües.

Més informació

  • Aquests són els nostres professors i aquí podreu conèixer alguns dels nostres col·laboradors docents.
  • Voleu conèixer els nostres estudiants? Aquí n’hi ha alguns.
  • En aquesta plana trobareu records i experiències de la nostra comunitat d’estudiants i docents.
  • Si voleu veure un exemple de la nostra aproximació docent, feu una ullada al nostre projecte Pinterest Xina, Japó: 50 mirades.