La inversió i el capital risc, una forta empenta per a la teva empresa

27-06Moltes vegades, les empreses que afronten un projecte important de creixement es troben amb limitacions financeres per poder assumir-lo. I és aquí on, també en moltes ocasions, la banca “tradicional” també té els seus límits i cal buscar altres alternatives.

El proper dimarts 01/07/2014, a la seu de Barcelona Activa, Jorge Raul Fuentes, consultor especialitzat en tècniques de finançament, aprofundirà en les possibilitat d’inversió d’un projecte empresarial o empresa, aportant informació sobre el món de l’autofinançament, una eina imprescindible per a accedir al finançament privat amb garanties.

L’objectiu general és orientar als assistents sobre les fonts de finançament més adequades al seu projecte empresarial, o empresa. I com a objectius específics entenem: 1 Descobrir el tipus d’empresa que tenim de cara a la cerca de finançament, 2 Conèixer la tipologia d’inversors, les seves característiques, què cerquen, en què inverteixen, quins criteris d’inversió apliquen i com hem de plantejar la desinversió, 3 Reflexionar sobre què cerquem en els nostres inversors, què aporta valor a l’empresa per a  l’inversor i com actua la inversió en el control de l’empresa, 4 Comparar el bootstrapping amb el capital risc tradicional i 5 Introduir el finançament alternatiu o autosuficient com a alternativa financera.

Així doncs, entre d’altres temes, es parlarà de: Quin tipus d’empresa és el teu? Què significa?, Evolució d’una nova empresa en funció del risc i el valor, Tipologia d’inversors i les seves característiques, Inversors i fons de capital alternatius, Què cerquen els inversors?, En què inverteixen els inversors?, Criteris d’inversió, La “sortida” o desinversió, Què cerquem en els nostres inversors: El capital intel·ligent, Comparació entre el bootstrapping i el capital risc tradicional, En quins casos el finançament alternatiu o autosuficient és una bona alternativa, etc.

La sessió és gratuïta prèvia inscripció.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….