Aprendre a planificar, clau en l’èxit empresarial

planificaciónUn dels factors que més en veuen en els fracassos empresarials és el fet de deixar massa coses a la improvisació. És a dir, la falta de planificació. La planificació és una de les potes en què se sustenten les organitzacions punteres, ja que ofereix recursos “útils” i de referència per a l’esdevenir de l’empresa, ja sigui en èpoques de bonança com en temps de crisi. No obstant això, moltes vegades els models utilitzats són poc pràctics i no s’ajusten a la realitat concreta de cada negoci. Tot esforç adreçat a una bona planificació ‘personal-professional’ sempre resultarà rendible!!!

Per a tal fi, Barcelona Activa ha organitzat una sessió pel proper 22/07/2014 a les 9:30h. Durant la mateixa es tractaran temes com: 1) Punt de partença. On sóm i què volem?, 2) Per què els negocis no funcionen?, 3) Model 1 de planificació: El més utilitzat al món, 4) Model 2 de planificació: Més encert, 5) Model 3 de planificació: FUMANAL i 6) Què podem fer si tenim dubtes? Check list d’inici. L’activitat és gratuïta però sempre prèvia inscripció.

 Bé, de moment això és tot. Fins aviat,….