Més estudiants a Shanghai!

M. HernándezCompartim amb tots vosaltres una molt bona notícia. Tal com ja us vam comentar, la Shanghai Open University va renovar un any més la convocatòria de beques per assistir a la Summer School durant segona quinzena d’agost. Doncs bé: tenim la satisfacció que, en aquesta nova convocatòria, hi ha 8 estudiants del nostre programa que han estat seleccionats per participar-hi. Es tracta d’estudiants del programa en Estudis de l’Àsia Oriental (LRU) i del Màster en Estudis de la Xina i el Japó: món contemporani. Enhorabona!

En aquesta categoria del blog trobareu un recull de les impressions de la primera promoció dels nostres estudiants que hi van participar l’any passat: Cèlia Llurba, Ricard Morera i Xavier Soriano. D’aquí a uns mesos esperem les impressions d’aquesta nova promoció!