Vols conèixer la cultura i la història de la Xina i el Japó?

T’agrada la Xina o el Japó? Vols conèixer alguns dels principals aspectes de la seva cultura i història? Si és així, les següents assignatures que oferim en el programa d’Àsia oriental et poden ajudar.

Fonaments històrics de la Xina i el Japó
Bases de la cultura i el pensament de la Xina i el Japó
Terrritori i població a la Xina i el Japó
Aquestes assignatures et proporcionaran les eines bàsiques per entendre de manera crítica a les qüestions clau relacionades amb la història xinesa i japonesa, per analitzar i comprendre la diversitat ètnica, lingüística i cultural del dos països i la seva vinculació amb el territori i les conseqüències històriques i actuals i també per comprendre la història del pensament i la cultura clàssica de la Xina i el Japó.

En els tres casos, tindràs a la teva disposició un expert que et guiarà durant tot el curs a través dels diferents continguts, i a més disposaràs de tots els materials per a seguir el curs d’una manera òptima per tal d’assolir els objectius plantejats en cada cas.

Si estàs interessat en cursar alguna d’aquestes assignatures encara estàs a temps. Trobaràs més informació a l’enllaç següent: http://estudis.uoc.edu/ca/masters-universitaris/xina-japo/presentacio