Festival Àsia 2014

Festival ÀsiaProperament, un any més, es realitzarà el Festival Àsia a la ciutat de Barcelona. El Festival Àsia, que enguany celebra la seva tretzena edició, se celebrarà del 18 al 24 de setembre coincidint amb les Festes de la Mercè. El Festival oferirà una programació per a tots els públics, amb propostes que reflecteixen la diversitat i el dinamisme de l’escena artística asiàtica, així com musicals i d’arts escèniques, tant contemporànies com tradicionals.

El Festival Àsia 2014 presenta un total d’11 actuacions internacionals repartides durant 6 dies i a 8 escenaris diferents de Barcelona i amb tots els espectacles gratuïts, excepte una representació del teatre de l’Òpera de Pequín. Amb la participació de més de 150 artistes, s’hi representaran un total de 13 països asiàtics diferents. La plaça dels Àngels, la plaça Joan Coromines, l’auditori del MACBA, l’espai Francesca Bonnemaison, la plaça de la Catedral, l’Ateneu Barcelonès, el Recinte Modernista de Sant Pau i CaixaFòrum seran els escenaris principals d’aquesta cita ineludible amb la cultura asiàtica.

 El Festival Àsia està organitzat per Casa Àsia i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Melià Hotels International. Aquesta edició també compta amb la col·laboració de la Fundació Japó, el Centre Cultural Xinès, el Centre Cultural Coreà, l’Institut Confuci de Barcelona, les ambaixades de Tailàndia, Uzbekistan i les Filipines i les empreses Artte, You Mobile, Norma Editorial, Cobra Beer, Borges i Roger Goulard.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…