Avantatges de Hong Kong per a l’estructuració i creixement a la Xina

logoEl dilluns 23 de setembre, a les 18:30 hores, tindrà lloc a la seu dels EIC el taller pràctic “Avantatges de Hong Kong per a l’estructuració i creixement a la Xina”, organitzat pel Grup de Treball Xina de la Comissió de Política Industrial i Innovació Tecnològica dels EIC.

El Conveni per evitar la doble imposició entre Espanya i Hong Kong aporta avantatges clares per a les empreses amb negocis i interessos a la zona. Aquest taller oferirà des d’una vessant molt pràctica els beneficis de la inversió a la Xina via Hong Kong i les diferències abans i després de la signatura del Conveni. A més, a través de casos empresarials, avaluarem models d’entrada i d’estructuració al mercat xinès. Una bona oportunitat per a les empreses que vulguin estar al corrent dels elements d’actualitat per valorar una bona aproximació i creixement a la Xina.

Els ponents d’aquesta jornada seran: Stefano Passarello (Managing Partner a People & Projects Ltd.), Siegfried Verstappen (Senior Investment Promotion Executive. Invest in Hong Kong Brussels) i Màrius Rossell (CEO a SOLUTIONS TRILOGI SL). La moderació de l’acte anirà a càrrec de Carles Palomo, Director Unitat de Negoci a ROBERLO S.A.

Per qui pugui assistir, cal que confirmeu la vostra assistència a través de la inscripció online que trobareu més avall o bé accedint a través del següent enllaç: http://www.eic.cat/jornades/1090021