Posicionament internacional als cercadors

posicionament internetEls propers 08/10/2014 i 15/10/2014, de 9-14h, a la Delegació de la Cambra al Maresme, es realitzarà un seminari de 10 hores de durada sobre el “Posicionament internacional dels cercadors”. En aquest seminari s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament als cercadors des de dos punts de vista: la publicitat cost per clic (SEM) i el posicionament natural i/orgànic (SEO). Totes aquestes estratègies se centren des del punt de vista d’una empresa internacional que vulgui promocionar-se als països destí d’exportació, així com la seva planificació, estratègia, configuració i seguiment. A la finalització d’aquest seminari, els assistents tindran els coneixements per aparèixer als cercadors més importants quan un potencial client busqui el seu producte, en qualsevol idioma, i en qualsevol país del món.

La metodologia utilitzada és el mètode del cas i aplicacions pràctiques reals. El programa inclou els següents temes: introducció, com posicionar-se de forma natural/orgànica (SEO) als cercadors internacionals, com fer campanyes als principals cercadors del món (SEM), i analítica web per controlar el posicionament.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…