Vols vendre al mercat més gran del món? Aspectes clau per a l’èxit de les empreses catalanes a Xina

Molts són els empresaris i professionals que desenvolupen o tenen la intenció d’estendre les seves activitats empresarials a Xina, però aquest no és un mercat fàcil. La Delegació de la Cambra de Comerç al Vallès Oriental ha organitzat una sessió pel proper 21/10/2014 per tractar tots aquests temes.

vender en ChinaEn aquesta sessió es comptarà amb dos experts en la matèria: Minkang Zhou i Joan Anton Camuñas. Minkang Zhou és un expert xinès resident a Catalunya des de fa més de 20 anys, considerat per « Expansión » com un dels deu xinesos més influents a Espanya. La seva ponència s’enfocarà a donar a conèixer la situació econòmica actual de Xina i la influència que està exercint en l’escenari mundial. La ponència també explica de manera resumida la cultura empresarial xinesa, així com les estratègies bàsiques per comprar o vendre i les oportunitats de inversió i/o de negoci en aquell país. Joan Anton Camuñas és consultor i empresari a Xina des de fa més de deu anys, i es centrarà en la seva pròpia experiència d’implantació estratègica en aquell país, i en aquells aspectes de la gestió i les relacions, que han estat clau en els èxits, i també, en els errors que cal evitar.

Els objectius són, principalment, 1) donar una visió de l’oportunitat d’un mercat de 1.300 M. d’habitants, dels quals, més de 400 M. ja tenen un nivell adquisitiu comparable a l’europeu, 2) presentar al mateix temps les dificultats i riscs que suposa treballar en un entorn tan distant física i culturalment, 3) evidenciar els aspectes clau per a l’èxit en els negocis en aquell país, i la necessitat de formació específica per a abordar-los, 4) identificació dels factors que afecten més directament i dels que depèn el seu èxit o fracàs (Factors Clau de Resultats- FCR) de cara al mercat xinès, 5) presentar les eines més viables per accedir al mercat xinès.

Podeu consultar el programa i inscriure-us al següent enllaç.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…