Primeres passes per exportar serveis

venta serviciosLa globalització dels mercats i les noves tecnologies faciliten la possibilitat de realitzar negocis a l’exterior. Igualment l’estancament de l’economia local provoca la necessitat de localitzar mercats alternatius on vendre productes i serveis. Són moltes les empreses i emprenedors que necessiten conèixer les eines per realitzar amb èxit l’activitat internacional. A més, si el que es venen són serveis, sorgeixen dubtes i reptes addicionals a l’hora de realitzar aquesta exportació.

Per analitzar els aspectes clau per realitzar activitat internacional en el sector serveis, criteris per seleccionar països i estructurar un departament internacional Low Cost, el proper 25/11/2014 al matí ó el 09/12/2014 a la tarda, es realitzarà la sessió gratuïta “Primeres passes per exportar serveis” al Barcelona Growth Centre.

El temari inclou temes com: 1.- Introducció al negoci internacional de serveis, 2.- Exportar serveis: casuística, 3.- Informació per a exportar serveis, 4.- Com seleccionar mercats, 5.- La prestació de serveis a l’exterior i fiscalitat, 6.- El departament internacional low cost i 7.- Programes i serveis per a l’empresa internacional. L’activitat serà impartida per Marc Prat, tècnic del Servei d’Internacionalització de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa. Recordeu que per assistir-hi és obligatori inscriure’s prèviament.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…