Planificant els objectius de venda 2015: estratègia i desenvolupament

VendesQueden pocs dies per acabar l’any i moltes empreses es comencen a preguntar els seus objectius generals de cara al 2015. I dins dels generals, molt especialment, les vendes. I aquí és on una empresa s’ha de fer preguntes clau com: mantenim i potenciem l’activitat amb la cartera de clients actius? anem a la recerca de clients nous? ampliem vers a nous canals? ampliem el territori o ens mantenim dins la trinxera actual? combinem l’acció de carrer amb la telefònica?.

Moltes preguntes que no tenen “resposta de manual” per què cada empresa té un ADN comercial diferent i, per tant, necessita respostes diferents que contemplin les seves particulars necessitats. Per això, la Delegació de la Cambra al Vallès Oriental ha organització la sessió “Planificant els objectius de venda 2015: estratègia i desenvolupament”, pel proper 18/12/2014 a les 9h.

El programa inclou temes com: 1. Objectius de venda 2015, 2. Gestió i planificació del temps, 3. Anàlisi de la cartera de clients actius, 4. Clients Potencials, 5. Disseny de les noves rutes de venda, 6. Models de gestió, 7. El perfil del venedor actual.

La metodologia a utilitzar serà l’exposició gràfica i sintètica de cada tema, adaptant cada punt a la realitat de les empreses participants i amb exemples pràctics pel reforçament dels conceptes i la resolució de dubtes.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…