Una sessió sobre finançament alternatiu a la banca

fin alternativaEl proper 28/01/2015 a les 12h l’Agència per a la competitivitat de l’empresa catalana, a la seva seu de Manresa, organitza la sessió “Finançament alternatiu”.

L’objectiu de la sessió és que els assistents coneguin els diferents instruments de finançament no bancaris que tenen al seu abast per aconseguir liquiditat. Per part d’ACCIÓ s’explicaran les claus per obtenir una bona planificació financera i quins són els instruments més adients en funció de la fase en què es troba l’empresa (fase llavor, arrencada o creixement). Algunes de les eines financeres a què poden accedir les pimes són, entre d’altres, l’equity crowdfunding, els business angels, els fons de capital risc o l’invoice trading. Des d’ACCIÓ també es presentarà també el Catàleg de Finançament Alternatiu, editat el passat setembre, que recull tots aquests instruments i que ja ha despertat un gran interès amb més de 12.000 consultes al web.

La consultora INNIO, de la seva banda, explicarà casos pràctics de micropimes que han rebut finançament en les fases llavor i d’arrencada.

La plataforma de crowdlending LoanBook Capital explicarà el funcionament d’aquesta eina de finançament directe d’inversors a pimes, sense intermediaris, i donarà exemples d’empreses que ja han utilitzat aquest sistema amb èxit.

L’assistència és gratuïta, prèvia inscripció.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…