Ajuts i finançament per empreses tecnològiques que s’internacionalitzen

ID internacionalLa cooperació tecnològica pot ser una eina potent per posicionar-se en un nou mercat: la identificació de socis claus, el desenvolupament conjunt de tecnologies adaptades a les necessitats locals o la transferència de tecnologia sovint faciliten l’èxit en el procés d’internacionalització empresarial. Si algú està en una empresa tecnològica que sí o sí ha d’internacionalitzar-se, el proper 05/02/2015 al matí els tècnics de CDTI, conjuntament amb ACCIÓ, faran una sessió a Barcelona per informar sobre es properes oportunitats de finançament per projectes de cooperació tecnològica i s’explicaran les diferents eines de suport disponibles.

En particular dins de la jornada es revisaran: en l’àmbit europeu: les convocatòries 2015 dels programes Eureka, Eranets o Eurostars, en l’àmbit llatinoamericà: la convocatòria general Iberoeka i les diferents convocatòries bilaterals previstes per aquest any (com per exemple a Mèxic), també el calendari de missions tecnològiques organitzades per ACCIÓ pel 2015, i un llarg etc.

Com sempre, cal inscriure’s prèviament.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat,…