Jo emprenc! 20 píndoles per emprenedors

Marc FernàndezEs pot emprendre sense recursos? Coneixes el bootstrapping? I el crowfunding? Des de la seva experiència com a emprenedor, consultor i directiu, Marc Fernàndez ha recopilat una sèrie de consells per a emprenedors que recull en el seu llibre Jo emprenc! 20 píndoles per a emprenedors”. Marc Fernàndez actualment lidera INNIO, una acceleradora d’idees que ajuda a les empreses a innovar i millorar el seu posicionament al mercat.

El líder d’INNIO Marc Fernàndez exposa de manera amena quatre píndoles per aquells emprenedors que no les tenen totes a l’hora de tirar endavant els projectes. Fernàndez tanca la seva presentació, també, qüestionant la viabilitat de determinats projectes i posant sobre la taula que, així com iniciar-la, un emprenedor també ha de pensar quan és el millor moment per deixar la iniciativa empresarial.

Al següent enllaç podreu gaudir de tot el seu know-how: val la pena veure’l i escoltar-lo si voleu emprendre qualsevol negoci, nacional internacional, aquí i la Xina!.

Bé, de moment això és tot. Fins aviat….