Finançament internacional de filials i de les exportacions

Internacionalizacion-para-el-exito-de-la-empresaSí, les empreses cada cop s’internacionalizem més, per tal de diversificar el seu risc: si cau un mercat, sempre n’hi ha un altre que va bé. Molts cops, aquesta internacionalització passa per exportar directament o bé crear una filial a l’exterior. Però, òbviament, per fer això cal, com sempre, disposar de diners!!!

Des d’ACCIÓ, i aprofitant la Setmana de la Internacionalització 2015, on vindran els directors de les 31 oficines a l’exterior, s’han preparat una sèrie de tallers, relacionats amb la internacionalització en general, i el finançament en particular.

Us en poso dos del dia 19/06/2015 que crec que poden ser interessants, en quant a finançament:

COM FINANÇAR LA TEVA FILIAL A L’EXTERIOR

En aquest seminari coneixeràs les diferents eines, bancàries i no bancàries, per finançar aquests projectes amb terminis d’amortització llargs. Projectes que, tot i el seu risc i període de maduració, esdevenen vitals per consolidar el creixement i millorar la competitivitat de les nostres empreses.

DIVISES, FACTURES, ASSEGURANCES… ELS PUNTS CLAUS DE L’EXPORTACIÓ

En aquest seminari s’ha convidat a quatre ponents especialitzats que explicaran amb detall com resoldre aquestes problemàtiques tan habituals: com aconseguir divises exòtiques (ni euro ni dòlar) a preus raonables, descompte de factures fora de l’àmbit bancari, etc.

Bé, de moment és tot. Properament, molt més….